Παραλίες

5,1 Km

Παραλία Κυανής ακτής

Αγίου Γεωργίου, Πρέβεζα
Η παραλία έχει Γαλάζια σημαία, η άμμος της είναι ψιλή & λευκή, ενώ η θάλασσα είναι κατάλληλη για οικογένειες, καθώς τα νερά της είναι ρηχά. Είναι η μοναδική παραλία της πόλης που είναι προσβάσιμη για ΑΜΕΑ. Στην παραλία υπάρχουν ξαπλώστρες που προσφέρονται δωρεάν στους λουόμενους, ενώ δίπλα από την θάλασσα υπάρχει εστιατόριο και καφετέρια.
Παραλία Κυανής ακτής
4,6 Km

Παραλία Παντοκράτορα

Παντοκράτορος 41, Πρέβεζα
Αγαπημένος προορισμός για όποιον θέλει απόλυτη ηρεμία, κατάδυση με μάσκα και υπέροχα νερά, μια ανάσα από το ξενοδοχείο μας.

Η παραλία έχει ελάχιστες ομπρέλες και ντους και υπάρχει μια ταβέρνα και ένα καφενείο στο χωρίο. 

Παραλία Παντοκράτορα
3,3 Km

Παραλία Αλωνάκι

Καλαμίτσι
Πρόκειται για μία κοσμική παραλία, με λεπτή χρυσή άμμο, ιδανική για οικογένειες. Υπάρχει εστιατόριο με φρέσκο ψάρι και μοναδική θέα, καθώς και καφετέρια. Κι αυτή η πανέμορφη παραλία βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στο ξενοδοχείο μας.
Παραλία Αλωνάκι
0,150 Km

Παραλία Καλαμίτσι

Καλαμίτσι
Η δική μας μοναδική παραλία που συνδυάζει, το πράσινο της πλούσιας βλάστησης, με το καταγάλανα και καθαρά νερά του Ιονίου. Πρόκειται για μια παρθένα παραλία, ιδανική για ψάρεμα και ψαροντούφεκο. Διαθέτει μαύρη άμμο για θεραπευτικούς λόγους, αλλά και για πίλινγκ προσώπου & σώματος. Επίσης τα φύκια της είναι κατάλληλα για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. 

Όλα αυτά ΔΩΡΕΑΝ, 150 μέτρα από το Villa Pap.

Παραλία Καλαμίτσι
3,6 Km

Παραλία Μύτικας

Μύτικας
Το χωριό Μύτικας βρίσκεται πολύ κοντά στην Αρχαία Νικόπολη. Η παραλία είναι αμμώδης και τα νερά βαθαίνουν απότομα. Υπάρχουν καντίνες και ταβέρνες, καθώς και ντους, ξαπλώστρες και ομπρέλες.
Παραλία Μύτικας
6,7 Km

Παραλία Μονολίθι

Μονολίθι
Εκτείνεται αρκετά χιλιόμετρα κατά μήκος και έχει βαθιά νερά και μεγάλα κύματα το απόγευμα. Η παραλία έχει λεπτό βότσαλο και άμμο, ντους, ξαπλώστρες & ομπρέλες, ενώ διαθέτει καντίνες & beach bars.

Η παραλία έχει γαλάζια σημαία.

Παραλία Μονολίθι
11,6 Km

Παραλία Κανάλι

Κανάλι
Βρίσκεται το παραθαλάσσιο χωριό Κανάλι, όπου η περιοχή είναι τουριστικά ανεπτυγμένη. Υπάρχουν ταβέρνες όπου μπορείς να απολαύσεις φρέσκο ψάρι αλλά και έντονη νυχτερινή ζωή  με μπαράκια και καφετέριες που ικανοποιούν όλο το εύρος των ηλικιών. Η παραλία είναι πολύ μεγάλη σε μήκος και πλάτος και η μορφολογία της εναλλάσσετε, από άμμο έως λεπτό βότσαλο και βράχια. Υπάρχουν ομπρέλες, ξαπλώστρες, ντους και beach bars κατά μήκος της παραλίας. Έχει γαλάζια σημαία.
Παραλία Κανάλι
16,2 Km

Παραλία Καστροσυκιάς

Καστροσυκιά
Η παραλία της Καστροσυκιάς είναι ιδανική για οικογένειες με μικρά παιδιά, καθώς είναι μεγάλη σε μήκος και τα νερά της είναι πολύ ρηχά. Είναι προσβάσιμη στα ΑΜΕΑ με παροχή αμαξιδίου στην περιοχή πλατάνι. Εναλλάσσετε από ψιλή άμμο σε βότσαλα και έχει γαλάζια σημαία. Είναι οργανωμένη με ξαπλώστρες, ομπρέλες και ντουζιέρες, ενώ έχει αρκετά εστιατόρια και καφετέριες κατά μήκος της παραλίας.
Παραλία Καστροσυκιάς
25,9 Km

Παραλία Λυγιάς

Λυγιά
Η παραλία της Λυγιάς μπορεί να σας προσφέρει μεγαλύτερη ησυχία και γαλήνη, καθώς δεν είναι τόσο οργανωμένη. Είναι ιδανική για οικογένειες με μικρά παιδιά, αφού τα νερά της δε βαθαίνουν απότομα και είναι απάνεμη.


Παραλία Λυγιάς
28,5 Km

Παραλία Βράχου

Λούτσα
Δύο παραλίες σε μία, καθώς δίπλα από την παραλία του Βράχου είναι η παραλία της Λούτσας. 6 χιλιόμετρα χρυσαφένιας άμμου και κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά, σας περιμένουν να τα απολαύσετε. Οι υποδομές είναι εκπληκτικές, καθώς υπάρχουν super markets, εστιατόρια, καφετέριες, ξαπλώστρες, ομπρέλες, ντους και πολλές θαλάσσιες δραστηριότητες. 
Παραλία Βράχου